Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szakrális központ Táton

2009.03.02

 

Jó Útitársam!

Az alábbiakban olvashatóak egy fontos ügy, melyben - Hozzád fordulok.

Köszönöm türelmed.

Hosszú ideje érzem (s egyre többen mások is), hogy szűkség van egy szakrális központ alapítására, hol a hagyományokra épülő ősi tudás tanítása folyna. Nehéz idők vannak s jönnek még…

A testi-lelki-szellemi tisztulás, fejlődés, felkészülés egyre fontosabbá válik életünkben.

http://www.solyomfia.hu/joomla/images/rsgallery/original/hon3.jpgNos, hosszú keresés, kitérők után a központ helyszíne megvan! A Pilis közelében, a szép nevű Tát község mellett (Budapesttől 45 km-re) leltem rá a megfelelő helyre. Mint a mesében: egy dombtetőn áll egy házikó, nagy (9500 nm-es) telekkel, melyen erdő is van. A táj körben gyönyörű, látszik a Duna, Esztergom, a Börzsöny, a Pilis, a Vértes és a Gerecse. A területre kerül a Fehértón már állt Szakrális Kapu, Boldogasszony Oltár, Ősök Kopjafája (mindhárom Vacsi László munkája), az izzasztó kunyhó, a jurt és az indián sátor is. Méreténél és elhelyezkedésénél fogva csodálatos helyszín a tanításokhoz, ünnepekhez, találkozókhoz, gyógyításokhoz. A ház felső szintjén van egy körpanorámás nagy terem, ahol csoportok is gyakorolhatnak, tanulhatnak (itt lesz az Ősforrás Iskola bázisa is).

A hely megvétele már folyamatban van s reményeim szerint márciusi költözés után áprilisban el is kezdődhet itt a munka.

Bár a külső körülmények nem könnyűek, mégis arra kérlek, hogy ha van rá lehetőséged, segíts a központ létrejöttében.

Mire van szűkség?http://www.solyomfia.hu/joomla/images/rsgallery/original/hon5.jpg

  1. Adomány – tudom, ez a legnehezebb, de a legfontosabb is… Minden kisebb és nagyobb összegű felajánlást köszönettel fogadunk. Viszonzásként felajánlom, hogy az adományozók neve a központ előtt felállítandó Őrzőfán olvasható lesz. (A régebbi adományozók felajánlásait itt, Táton használjuk fel.)

  2. Visszatéríthető adomány – ez azt jelenti, hogy a felajánlott összeg a különböző csoportokon, tanításokon (például Ősforrás Iskola, Tátos Hét) felhasználható, „letanulható”. Ez át is ruházható, tehát más, megnevezett személy is igénybe veheti a kedvezményt.

  3. Kétkezi munka – március folyamán több alkalommal (illetve folyamatosan) haladunk az építkezéssel, belső és külső átalakítási munkákkal. Egyszerű, néha szakértelmet igénylő, de gyakrabban nem igénylő munkák lesznek (tetőcsere, tetőszigetelés, csempézés, padlóburkolás, hajópadló lerakása, festés, faültetés, jurtállítás, izzasztó kunyhó építés, földmunkák, kerítés építés, tereprendezés, szállítások… stb. Koszt, kvártély lesz!

http://www.solyomfia.hu/joomla/images/rsgallery/original/hon4.jpg
  1. Tárgybéli felajánlások, vagy olcsóbb beszerzési lehetőség  - ami biztosan kell: járólap, hajópadló, csempe, tetőszigetelő, tetőcserép, lapradiátorok, csövek, festék, bejárati ajtó, tároló polcok, függönyök, padlószőnyeg, ülőpárnák, fák, növények…)

Természetesen ezek különböző kombinációja is lehetséges. Ha kérdésed van, szívesen válaszolok, illetve képet is küldök a helyről. Minden egyéb ötletre is nyitott vagyok.

Terveim szerint április 18-19-én tartjuk a kétnapos megnyitó ünnepséget, neves vendégekkel, ingyenes programokkal és étellel, jó hangulattal…

 

Kérlek, lehetőséged szerint támogasd a hely létrejöttét, ezzel együtt a hazát, a hagyományok fennmaradását és továbbélését. Ha ismersz olyanokat, kik szintén segíteni tudnak, küldd tovább nékik is ezt a levelet.

 

Számlaszám: Sólyomfi-Nagy Zoltán 10103881-43720600-01000001 (Budapest Bank)

(Mindenképp írd oda, hogy a szakrális központ céljára.)

Köszönöm.

Áldás

Sólyomfi-Nagy Zoltán

Mobil: 06-20-363-4076, vagy 06-30-563-7003

E-mail: solyom@tengri.hu Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. vagy solyom7@gmail.com Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

Háló: www.solyomfia.hu

Áldás!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.