Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A beavatások hátránya-szükség van-e a megváltásra

2009.03.18

Ez a két gondolat nagyon összefügg,hiszen mi is a beavatás,egy másik ember energia szintjének megemelése.

Ez persze lehet eredményes és romboló hatású.Miért eredményes,azért mert emeljük vele valaki rezgés szintjét,esetleg segitünk belső útra tenni valakit.

Negativ hatása:

-Az egoizmus-kiválasztottság felerősödése

-a személyiség összezavarododottsága-lelki béke megbillen,felborul,alul értékelés megjelenik

-vágyaink szétesnek,lelki dráma,pszichológiai gondok,esetleg pszichiátriai kezelés

-életképtelenség,hiszen hamar elszakadt a földtől,még nem készült fel a szellemi útra,munició hiányában összeomlik-testi betegségek

Tehát egy beavatás lehet előnyös és hátrányos.Az igazi beavats manapság szellemi szinten érkezik,hsizen nagyon ritkán találkozunk olyan földi létben lévő emberrel aki tiszta tudatú,átlátja a dolgokat mint karmikus,mint lelki-szellemi-fizikai szinten.

A tiszta tudatú ember tudja azt utat mutatni mindenkinek lehet,de a tudást csak olyannak lehet adni,aki felkészült arra.

Lásd erről szól Ádám és Éva bukása,na és Krisztus felemelkedése,ez a két fajta tudást,beavatást mutatja meg.

Mindenki képes túlnőni magán,de ezt csak önön maga teheti meg.Más helyett élni lehetetlenség,egoizmus,stressz és betegség keltő.

Ilyenkor kell megkérdezni az illetőtől élsz-e valójában,éled a saját életed.Ha nem akkor gond van,hiszen a sajátodat ki éli meg helyetted.

Ha Krisztus nem fekszik fel a keresztre,eredményes lett volna-e a sorsa?Az igai segitő,úgy működik,mint Cziréneai Simon,segithet felvinnei a keresztet az úton,de nekünk kell rá felfeküdnünk.

Mert az igazi eredmény,beavatás bennünk van,minden arról szól,hogy váljunk eggyé és az egyben legyünk.

Váltsd meg magadat és minden álmod szétoszlik felébredsz egy új életre,egy új minőségre és elkezdesz valóban élni,önmagad lenni.

Kivülről a megváltás lehetetlen,az csak belülről indulhat kifelé,azáltalmhogy leveszük láncainkat és felvesszük saját keresztünket.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.