Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az emberi játszmák

2010.02.08

http://www.szilagyibetty.hu/img/motivation.jpg

Az ember éli életét,szövögeti hálóját,akárcsak egy pók.Minnél nagyobbnak képzeli magát,annál nagyobb hálót sző.Hiszen nagy "testhez",nagy tér dukál,és ez a nagy tér igény egyre többet akar az élettől.

Azt szeretné,hogy minden az övé legyen,nem elégszik meg azzal amit a természet kínál neki,hanem maga alá akarja gyűrni az életet.

A vágyak kezdik vezetni a kezét,minden felé jövő dologba belekapaszkodik,eszik-iszik,habzsolja az életet.Észre sem veszi az igazi értékeket,és nem fogadja el,ha máshogy alakulnak a dolgok mint ahogy ő szeretné.Ilyenkor vesztesnek érzi magát,másokra mutogatni,ahelyet,hogy megérteni mi is a változás.

Már szem elől tévesztette örök magvát,csak űzik egyre tovább vágyai,míg egyszercsak minden megáll,amitől persze ő fél,mert veszteségnek fogja fel az igazi pillanatot-egoskodik:)-

Siránkozik azon,hogy miért nem boldog,miért nem élte meg igazi önmagát,miért mulasztotta el a lehetőségeket.És ezen kívánsága tovább sodorja,hajszolja életeken át,mindaddig míg fel nem tűnik neki egy gondolat"áálj meg",és ezt követi a pillanat"itt vagyok" és egy érzés"én vagyok".

És megáll,ahogy minden körülötte és boldog,végtelenül az,hiszen rájött,hogy minden pillanat itt és most.

Videó:http://www.youtube.com/watch?v=8QwuLEOm6qs

http://www.youtube.com/watch?v=aiBeXq6brdc&feature=related

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.