Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Dan Milmann-Szellemi törvények

2009.03.22

Az egyensúly a lélegzéssel kezdôdik. A befogadás és az elengedés képezik az élet alapvetô ritmusait. Belégzéskor inspirációt találsz; kilégzéskor elengedést. Belégzés és kilégzés – születés és halál minden egyes lélegzettel.

Amikor kilélegzel – adsz; amikor belélegzel – kapsz. Ha többet kapsz, mint adsz, akkor a kiegyensúlyozatlanság megszüli benned a viszonzás vágyát, hogy kiteljesítsd vele a kapcsolat körforgását. Ha többet adsz, mint kapsz, kimerültnek érzed magad, s végül nem marad semmi, amit adhatnál

 

Nem számít, mit hoz az élet, te választhatod meg, hogyan reagálsz belsôleg: ellenállhatsz és neheztelhetsz miatta, gyászolhatod a sorsodat, vagy szembenézhetsz vele és kebledre ölelheted, megnyílva a pillanatnak.

Neked szabad akaratod van – a választás hatalma. Életed ennek a hatalomnak a gyakorlását jelenti, és sorsodat nagyrészt a most hozott választásaid határozzák meg.

Vedd észre, hogy amikor a légzésed ritmusa kibillen az egyensúlyból, olyankor az ézelmeiddel is ez történik. Amikor bánatot érzel, öleld át gyengéden és egyensúlyozd ki légzésed. Ha félelmet érzel, becsüld meg, és lélegezz mélyen, hogy megtaláld az egyensúlyodat.

Az Egyensúly Törvénye biztosít bennünket arról, hogy aki szabadon ad a szeretet és önzetlenség lelkületével, bôségesen kap is.

A fájdalomnak sok arca van; még a gazdagok is ismerik a szenvedést. Minden, amit tehetünk, hogy meghozzuk a lehetô legjobb választásokat az adott körülmények között – döntéseket az élet, a szeretet, a szolgálat, a kapcsolódás felé.

A Választási Lehetôségek Törvénye azt mondja, a cselekedeteinkkel választunk, nem a szavainkkal

 

Egyszerre több és kevesebb idôd van, mint gondolnád.

 

A természet csodás tanterem! Egyszerűen mindig épp a legmegfelelôbb idôben tárja elénk tanulságait.

Ki kell tartanod a félelmek és a kételyek között is; belsô forrásokra kell támaszkodnod és többé kell válnod, mint voltál korábban.

A türelem és a kitartás azok a kulcsok, amelyek ajtót nyitnak bármely végcél felé. A kincs nem csak az utazás végén vár rád; a folyamat maga a jutalom.

Ha nem ismered fel, hogy van hatalmad nemet mondani, soha nem fogsz tudni igazán igent mondani. A kapcsolataidra. A munkádra. Az életedre. Bármire.

Szinte minden célt el tudunk érni, nem számít, mennyire nagyléptékű, ha lebontjuk apró, biztos lépésekre

 

Amikor az önfegyelem és a türelem egyesítik erejüket, olyan állhatatossággá változnak, ami kitart hegyeken s völgyeken is túl és beteljesülésig viszi a szándékokat. A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt.

Egy cél elérése után legtöbbször már készen is áll az újabb, az utazásnak soha nincs vége.

Egyetlen kapcsolat sem virágozhat a tágasság érzése nélkül, amit a csend teremt meg.

Milyen csodálatos túllépni kapcsolataidban az akaráson és a félelmen! A szeretet semmit sem akar, és semmitôl sem fél.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.