Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Emlékek

2009.11.11

http://picurmoki.freeblog.hu/files/vers.jpg

Amikor elkezdődik egy új élet az ember életében rengeteg emlék előjön.

Én is így voltam-várost,munkahelyet váltottam-és ahogy leadtam kötöttségeim megváltozott minden körülöttem nemcsak fizikai,lelki szinten de szellemi szinten is.

Mikor hazaértem és újra elkezdtem járni a várost rengeteg dolog,szép emlék idéződött fel bennem az első csóktól kezdve,a kutya sétáltatáson át,régi bandázásokon keresztül a családi vacsorákig minden.Mondhatni újra éltem a gyerekkoromat:)

Jöttek és mentek a képek és érzések,ami maradt viszont leirhatatlan.Itt belül valami megváltozott,kinyillot valami.Nem csupán az érzések bomlottak ki,hanem lekerült egy nagy kő belülről,megnyitva az energia áramlásnak,az újnak-változásnak az utat.

Egy dolog biztos elkezdetm máshogy látni a világot,minden egyes pillanat nagyra értékelődött számomra,megtanultam mi az igazi boldogság az életben,megtudtam mi az,hogy pillanat.Megtanultam boldognak lenni anélkül,hogy elvárnák valamit akár mástól,akár magamtól.

Megértettem mi az érték itt és most egy pillanat,egy mosoly,egy nevetés,egy baráti ölelés,egy csók,egy családi krándulás.

És legfőképpen nem bánok semmit,hogy így alakult."Hiszen valami amit biztossnak látunk nem is olyan biztos és ami valaha bizonytalannnak látszott ma bizonyosságá érett.

Mert csak önmagunk feladásával válhatunk újra önmagunká,szabaddá,boldoggá.

Külön köszönet mindazoknak akik ebben így vagy úgy közreműködtek,és saját magamnak,hogy megtettem-megmertem tenni a lépéseket.

És a kimaradhatatlan videjók:

http://www.youtube.com/watch?v=xttBguuaVKg

http://www.youtube.com/watch?v=ArySXJ43Dug

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.