Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Én és a Tigris

2010.01.14

http://www.kepeslap.com/images/172/n7.jpg

Az erőt adó állat, vagy röviden erőállat, egy szellemi vezető, akivel különböző módon találkozhatunk. Születésünktől elkísér bennünket a hosszú úton, és rokonságban áll velünk a teremtés csírájában; némelyek tudatosan vagy tudattalanul még erőt adó állatuk arcvonásait vagy viselkedési formáit is felveszik. Feladatunk, rendeltetésünk és életünk teljessége alapján rendelkezhetünk egy vagy több erőt adó állattal is. Olyan sokszínűek és változatosak lehetnek, mint maguk az emberek.

Az enyém ez,nem véletlen.Első tudatos találkozásom pécsen volt vele.Párommal ülünk a szobában egyszercsak megjelenik egy tigris-párom mondja láttad?Mondom mit-kiváncsi voltam nem e a szemem káprázik-.Hát valami átfutott a szobán,ha az alakját nem is látta,de a formáját szabad szemmel ki lehetett venni-mind egy energialényt.
Hát,hogy mese döntsd el.
Még hozzá tartozik,hogy páran az eset után megjegyezték,te olyan tigrises vagy:-).Kérdem miért.Ha belenézek a szemedbe megijedek,mert átlátsz mindenen,na meg az a természetes vadság:-).

Tigris

A tigris változást és megvalósításra váró új ötleteket hoz. Arra szólít fel, hogy vessük be magunkat azért, amit a szívünk diktál. Megmutatja, hogyan álljunk ki függetlenül és szabadon magunkért, és hogyan biztosítsunk másoknak gondoskodást, védelmet és szeretetet, ha megbíznak bennünk.

A tigris megtanít arra, hogyan menjünk át a tűzön, hogyan hagyjuk magunk mögött félelmeinket, gátjainkat, mérgünket, fájdalmunkat és csalódottságunkat. Megmutatja, hogyan alakíthatjuk a tüzet fénnyé, és a bennünk lévő erőt pozitívvá. Magányos órákban szeretetre méltó útitárs. Arra buzdít, hogy pihenjük ki magunkat, tartsunk szünetet, szunyókáljunk néha, és fogadjuk be a szívből jövő isteni fény sugallatát. Azt mondja nekünk, hogy csak akkor tudunk vállalkozni a vándorútra az életen keresztül lényünk magvához, ha tudjuk, hogy mit akarunk, ha újra biztosak vagyunk és felkészültünk a következő lépésre. Az egyedüllét, a visszavonulás és a nyugalom jó erőket hordoz magában a zendülés ideje alatt.

A tigris megvédelmez bennünket és a területünket, megmutatja, hogyan különülhetünk el, és tisztán tartja mezőnket. Az idegen energiákat azonnal észleli, és távol tartja azokat, amelyek megtámadnának bennünket, megmutatja, hogyan vértezhetjük fel magunkat. A tigrisnek természetes autoritása van. Kövessük őt feltétel nélkül, mert mellettünk hoz döntést. Pontosan ismeri belső erdőnket, az úttalan vidékeket, az akadályokat és titkokat, a tévutakat és a kerülő utakat. Minden balszerencse ellenére vele sikerülni fog, hogy rátaláljunk bensőnk templomára, és kövessük szívünk útját. Ismeri más világok bejáratait, és ő a rejtett kapuk őrzője. Itt a mélyben kimeríthetetlen kincsre bukkanunk: alkotóenergiánkra, amely a felszínre kíván törni általunk. Megóvja szent teremtő erőnket és megtanít arra, hogy ezt hogyan fejleszthetjük, védhetjük és hozhatjuk világra. Ha potenciálunk és rendeltetésünk megmutatkozik, akkor arra ösztönöz, hogy ezeket aktiváljuk. Harcoljunk magunkért, a békéért, a szabadságért és szívünk útjáért, mert érdemes.

Videók:

http://www.youtube.com/watch?v=JdLBpcguoDM

http://www.youtube.com/watch?v=5-HC2PVUcLk

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.