Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Felnőtté válás

2010.04.06

http://www.babyboomercaretaker.com/images/High-Quality-Adult-Diapers-And-Incontinence-Products.jpg

Sok mindenen kell átmennünk ahhoz,ami után azt mondhatjuk,hogy felnőttünk.

Minden egyes lépcsőfok pedig nem mást hordoz,mint tapasztalatokat.

Mert meg kell tapasztalnunk mindent azért,hogy ne csak gondoljunk és érezzünk,hanem valójában meg is éljük a változást.

Hiszen minden változás kulcsa a tettekben rejlik,ha nem teszek nem leszek,csak vagyogatok-vagyis vegetálok.

Nekem is rengeteg ilyen tapasztalaton kellett átmennem,saját poklomon keresztül jutva jutottam el oda,ahol most vagyok.Nem mondom,hogy már tökéletes vagyok,inkább azt jelenleg itt tartok.

Rengeteget tapasztaltam pl. koleszos éveim alatt,itt tanultam meg nem csak a buli van,hanem van valami más is,minőségibb eltöltése is az életnek-pl.megszerettem a színházakat,előadásokat stb.

Vagy ott a katonaság,ahol megtanultam,hogy kell csapatban dolgozni,milyen az,hogy segítek-és segítséget kapok,tehát a kölcsönösség.Na és azt a fantasztikus gondolatot:"Családtagot,barátot,ismerőst szarban nem hagyunk".

Na meg itt vannak a párkapcsolatok is,minden egyes nő tükör volt számomra,hogy hol tartok,milyen is vagyok valójában.És amint megoldottam egy feladatot magamban mentek is,szerencsére kölcsönös megegyezéssel nagyrészt,így karmikus dolgaink sem nagyon maradtak egymással.Sokat köszönhetek nekik,hogy az vagyok aki,és,hogy segítettek abban,mikor megjött az igazi felkészülten várhattam.

És itt vannak a betegségek,melyek szintén mérföldkövek voltak életemben,nélkülük ma nem lettek volna felismeréseim gyengeségeim felett.Na és életmódbeli változásaimba is sokat befolyásoltak:ma pl.biztos valamilyen fegyveres testületnél lennék,nem masszőrként.

Na de a legnagyobb érésemet szüleimnek köszönhettem,apunak,hogy felkeltette bennem a szellemvilág felé való érdeklődésemet,vele halála után rengeteget találkoztam,mondhatni ugró kő volt jelenlegi felfogásomnak.

Na és édesanyámnak a fizikai érettséget,egy betegsége kapcsán,akkor éreztem azt igazából,hogy felnőttem.Hiszen már képessé váltam éretten gondolkodni,érezni és tenni.

Hát ennyi ami most kifért a csövön,jó érést,felismerést,növekedést mindenkinek.

 Egy kis bluesos videó:)http://www.youtube.com/watch?v=KWvDKw8i0ds

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.