Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mulandóság

2009.08.23

Minden ami keletkezett el is múlik,az átalakulás közben átalakul.Ezt az állapot változást késleltetni lehet csupán,megszüntetni nem.

Egyetlen dolog állandó csupán a tsizta tudat.Ez a tudat határoz meg mindent,ezt nevezzük tudatalattinak és ezt tágitjuk egyre jobban,mikor rálépünk a tudatosodás,az önismeret útjára,

http://www.alomkereso.com/?q=system/files/ima.jpg

De akkor honnét a betegség,nehézségek?Ezek nem a tudat részei,hanem azon rétegek,amelyek rárakodott valódi tudatos részünkre,és ezeket nevezük mi világképnek.

Hiszen mi döntünk minden pillanatban és minden pillanatnak teremtő ereje van.Mi hozzuk létre jelen,jövő sőt a múlt életünk minden egyes pillanatát,a benne rejlő lehetőségekkel együtt.Amikor ezek a lehetőségek megjelennek azt mutatják valamit megoldottunk magunkban,valamit felismertünk és elnegendtünk magunkból.

Ilyenkor beugranak képek,érzések jönnek fel akár álom,akár éber állapotban.Egy helyzet hozhatja ezt a felismerést,vagy akár spontán is történthet a változás.Ezt nevezzük mi de ja vu-nek vagy a tudat éber állapotának.Melyet természetessen minden helyzetben mi azaz tiszta tudatunk hoz létre.

A tiszta tudat hasonlatos olyan vizhez,mely tiszta,átlátható,csendes, semmi sem kavarja vizét,hullámai egyenletesek..

Ezt érzelmi rezgések zavarossá,átláthatarlanná tehetjük,azt érezzük ilyenkor nem vagyok ura életemnek,valami nincs rendjén velem stb.

Tehát engedjük el az érzelmeket,had jöjjenek menjenek,éljünk meg minden pillanatot a jelenben és engedjük,hogy a hullámok hazavigyenek minket.

Merjünk mozogni és változni,áramolni az élettel a térben és időben,hisz ez az élet mi vagyunk rajtunk kivül nincs más csak mi mag-unk.

Videó:http://www.youtube.com/watch?v=V2WfQFD3fPM

http://www.youtube.com/watch?v=YmfHF-dM3f0

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.