Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Teremtő gondviselés?

2009.11.04

Vannak dolgok melyeknek meg kell történnie,vannak dolgok melyeknek nem,sőt vannak olyan dolgok amelyeknek bár meg kéne történnie de mégis kimaradnak.

Hogy miért nem történnek meg,mert már nincs szükség ,arra,hogy tanuljunk belőlük-megszünik a karma abban a pillanatban mihelyst el tudod engedni az elvárásokat,félelmeket,hisz a karma nem más,mint tett-a tett pedig nem más mint energia saját energiánk zavara.Ha a zavar pedig megszünik,feloldottuk magunkban a helyzetet.

"Mert nincs senki aki nekünk karmát okozna,ha mi nem tennénk érte,és nincs is más aki azt feloldja,mint mi mag-unk."

Saját életemben erre számtalan példa volt már pédául amikor egy hatalmas jégtömb szakadt le a ház tetejéről,itt nem történt más mint figyeltem oda belülre,mit súg a szívem és tudtam el kell lépnem,megtettem teljes nyugalommal és egy karcolás nélkül túljutottam a helyzeten.

Vagy még egy példa egy családi utunk alkalmával előre megéreztem valami baj lesz,nemcsak képek,de érzések is jöttek.Tudtam valami lesz,és egy erőteljes érzés jött rám,egyszercsak mahakala mantárját kezdtem el mondani-melyet bár hallottam,de szó szerint visszaadni abban a pillanatban tudtam.És hát bekövetkezett a "baj",nevelőapám elaludt és tökéletes nyugalommal száguldottunk a meglepődött motorosok felé.De semmi ütközés,baleset nem történt,sőt még a járművekben sem történt kár-szép lassan kitett minket az erő a veszélyzonából.

Ezek után mondhatjuk,hogy vigyáznak a ránk az angyalok,a fentiek vagy ki tudja mi,de én azt mondom,ha mi nem teszünk,nem hallgatunk ide belülre még a legnagyobb góré-angyal sem tudna rajtunk segíteni,tenni azért,hogy megóvjon minket a bajtól.

Én csak azt mondhatom hidd el vannak csodák,de a legnagyobb csoda te vagy na és a csodák akkor kezdenek el megvalósulni,ha te is "teszel értük".

Videó:http://www.youtube.com/watch?v=vq2oS-O1Fr8&feature=PlayList&p=626E472E1739927F&index=17

http://www.youtube.com/watch?v=6h1lwqrG7Jw

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.