Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Testünk-lelkünk változásai

2009.12.14

http://www.nhv.hu/wp-content/uploads/2009/11/valtozas.jpg

Sokszor észre sem veszük mennyit változtunk.Napról-napra,percről-percre újulunk meg.Néhányunknak elég egy rövid idő ehhez,másoknak évekbe telik míg valami változik ott belül.Leélhetjük úgy életünket,hogy homokba dugjuk a fejünket,de a változás akkor is megállíthatatlan egyszer úgy is mindenkit elér.

Gondolataink,érzéseink amikor elkezdenek tisztulni,testünk is változásba megy át.Ilyenkor mennek el mellettünk,úgy el régi ismerősök,hogy azt sem tudják,hogy te ki vagy-ilyenkor,ha ráköszönsz először csak néznek mert azt sem tudják ki vagy,viszont amikor megszólasz egyből tudják ki vagy-.

Ez azért van mert belül maradtál aki voltál,csak most már végre még jobban önmagad vagy,és ahogy dobálod le magadról egyre inkább a régi göncöket,úgy külső ruhád is hozzá igazodik.

Talán először csak ruhatárad változik,majd szépen lassan testalkatod is elkezdi felvenni azt a formát,aki valójában itt és most vagy.

Hidd el az öröklött ruhákat is le tudod így rakni,mert bár céllal és nem véletlenül születtél be egy családba,és feladatod is van velük nem is kevés:),de leginkább önmagaddal-hiszen egy-gyek vagyunk-.Hogy mi az?Egyszerű a válasz szabadítsd fel te magadban az őseidet,lépj te előre,ne várj másra és ne okolj senkit.

Te itt és most képes vagy rá.

Hogyan?Csak szeress,szeresd önmagadat,fogadd el érzéseidet,tud,hogy mindennek és mindenkinek szerepe,üzenete van életedben.És mikor ezt megértetted,légy boldog és oszd meg ezt a boldogságot mindenkivel.

Ne félj,nem fogsz elfogyni,mert a szeretet lángja kifogyhatatlan.Ki nem éghet,max.félelmeid-önzéseid viharai húzhatják lejjebb ezt az olthatatlan lángot.

De csak pillanatokra,hisz szabad vagy már időtlen idők óta,csak te hiszed,hogy fogoly vagy-mert csupán önmagadat teszed rabbá.A kulcs pedig nálad van,nem oldhatja el láncaidat senki csak te magad.

"Mert egyetlen betegség van csupán a szeretetlenség,ez az apja és az anyja minden testi-lelki-szellemi nehézségednek".

Én azt kívánom neked merj szeretni és éld meg önmagad.

Videó:

http://www.youtube.com/watch?v=2itINhzUP5c

http://www.youtube.com/watch?v=QG07Rm53Z1w

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.