Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tisztelet

2010.01.06

http://godolloireiki.hungariahost.0lx.net/e107_images/custom/kundun.jpg

Ezt az érzést nem ismertem addig,amíg nem ismertem olyan embereket akiket tényleg tiszta szívből tudtam szeretni és tisztelni.

Fogalomként persze ismertem,tiszteld magad a másikban szólnak az okos gondolatok.De mit is?

Valaki megmondja,hogy kit vagy mit tiszteljek a másikban,és át tudom én élni valójában?

A társadalom nagyon ránk akarja nyomni az elvárt magatartásokat.Tiszteljed a szüleidet,iskolatársaidat,fönökeidet a törvényt stb.bla-bla-bla.

Mert amikor elkezdünk valamit is érezni rájövünk,hogy ez így van.

Erre akkor jössz rá,amikor valójában elkezded magad szeretni,elkezdesz kifelé is látni-nem csak nézni:).Meglátod azokat az embereket,akik valóban példák a számodra,és elkezdesz szép lassan magad is példává válni.

Elkdesz máhogy látni dolgokat,meglelni mindenkiben a szépséget,az igazi valóját és ezzel saját igazi lényeged is.Rájössz,hogy a félelmek-elvárások-hibás gondolatok választanak el mindenkit önmaguktól és a másiktól.

Elkezdesz szép lassan felébredni,hiszen rájössz egy álom világban éltél eddig,és itt és most változtathatsz rajta.

Köszönöm mindenkinek,hogy itt van és utat mutathatunk egymás számára.Egyben vagyunk tanítók és tanulók is ebben a végtelen univerzumban.

Na és leveszem a nem látható kalapom azok előtt akiktől mindezt megtapasztalhattam,hisz nélkületek nem láttam volna meg mi a valóság.Na meg magamnak,hogy észre mertem,tudtam venni a jeleket és meg mertem lépni a lépéseket önmagam és a valóság felé.

Videó:http://www.youtube.com/watch?v=O6jCqr-15eI

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.