Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Legyél te is riporter

2009.02.26

 Légy te is riporter

 

Ez az oldal az összefogás nevében jött létre,hogy mindenki megtalálja az amit keres saját magát,illetve azt,hogy mind egyek vagyunk,nincs fény-sem sötétség,csak a szeretet utja van,amit néha könnyűnek-néha nehéznek tartunk,ezért elhamarkodásunkban néhol jónak-néha rossznak tartjuk.Mondjuk azt is,hogy az uton vagyunk és a cél felé haladunk,de mi is a cél,talán már a célnál is vagyunk hisz ez a cél bennünk van,és csak arra vár,hogy felfedezzük magunkban.

Ezenivül még célom,hogy rájöjjünk arra,hogy minden vallás ugynarról szól a szeretet megértéséről-és hogy felismerjük a másikban önmagunkat.Mindegyik csodálatos,hiszen mindenki számára érthetővé tette magát,mint egy nagy láng,amely meggyujtotta maga körül a gyertyákat-ez a gyertya pedig nem más,mint szivünk rejtekén lévő Isteni szikra.

És erre itt és most itt a lehetőség tegyünk együtt egy szebb világért-önmagunkért-a szeretet-a béke terjedéséért.

Ha van kedved egy közös munkához,hogy mások is megismerjenek,hogy másoknak is segits az önfelismerés utján irja sportfiu@citromail.hu-ra.

Illetve linkajánlóba csoportok elérhetőségét,illetve programokat szivessen felteszek"ingyen",hisz már tudod minden tettünknek hatása van életünre,jelenlegi helyzetünkre.

Itt az idő-és lehetőség,hogy ember halászá legyél.

És még egy kis gondolatérbresztő a válaszutról,hisz mindig döntünk:)

http://www.youtube.com/watch?v=DXN8GXt86vY

Péter

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Érdeklődés egy versről

(Vásárhelyi Sándorné, 2016.03.04 23:16)

Jó napot kívánok! Az oldalukon találtam egy verset, Sék Gusztáv: Békesség, (nagyon tetszik) azt szeretném tudni, hogy ő egy ma élő költő, esetleg tudnak e róla valamit? Előre is nagyon köszönöm.