Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Örömhir fórum

2009.03.17

Minden olyan dolog jöhet ide ami örömöt okozott nekünk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

szabadsag tér 15

(varga zoltan, 2016.10.01 09:47)

NE HARAGUDJANAK FELRAKTAM ,,ÉS PROBALOK SEGITSÉGET KÉRNI!!tüzelö VÁSÁSRLÁSRA kérek segitséget!!Engedjétek meg, hogy bemutatkoztam, Varga Zoltánnak hívnak, 2 gyermekemmel és beteg feleségemmel Vadnán élünk, egy komfortos kis családi házban. Becsületes keresztény emberekként nehéz helyzetünkből csak a Jóisten segíthet nekünk, ezért is gondoltam Önökre! Sajnos saját hibánkon kívül nehéz helyzetbe kerültünk! Feleségem fizetéséből havi 23 ezret vonnak le tartozás fejében, így bárminemű segítséget, élelmiszert is szívesen elfogadunk! Én jelenleg közmunkán vagyok, beteg feleségemet, Csillát gondozom (vizes láb, lábszárfekély), de jómagam is szívbeteg vagyok, amely mellé még cukorbetegség is társul Csillának kevés vörösvérsejtje, ill hemoglobinja van, dolgozni nem bír, fárad! Én inzulinos cukorbeteg vagyok (napi 2x)! Ezért kérnem a segítségeteket! Bővebb információ privát üzenetben! Köszönöm!//varga zoltan vadna szabadsag tér 15 vagy zola67@gmail.hu/butorlap fakéreg is jo 70 518 9043 szamlaszam vargáné szücs csilla 116 -00006 00000000 2576 -6862 erste bank

Szia

(Péter, 2009.09.24 13:52)

Sokan vagyunk melletted,rakd le a terheidet és éld meg ezt a gyönyörű életet.Nézz fel a napra,lesd meg a csillagokat,figyeld az embereket az utcán mert ez az igazi csoda.
Örülök,hogy itt vagy közöttünk.

SOS- Kérlek segítseteke, mert hadoklom!

(Skychild, 2009.09.18 19:22)

Sziasztok!

A nevem Kovács Bernadett és egy 18 éves indigó lány vagyok. A mostani földi cslaádom redszeresen terrolizál lelkileg, mert ne tudják elfogadni a másságom. Elmennék dolgozni, de nagyon leépültem lelkileg és iskolába is alíg tudok járni. Bukás szélén állok és csak sírással telnek a napjaim. A bolsdogságot, nyugalmat sosem kaptam meg igazán. Már feladtam hoyg életbe maradok, mert sokszor akkora fájdalmaim vannak, hogy majd nem belehalok és üvöltök, nyöszörgök kínomban.Megmondták ha itthon maradok meghalok. Nem igazán tudok mi az élet értelme,mert sosem tudtam élni igazán. Nem rajtam múlott. Az egész világ idege. Apukámat imádtam, de eldobott magától és csakis bántásban részeít. Az emberek majd nem mind lenéznek, leköpdönek, Apuám és rokonaim hazuságokat terhesztenek rólam, mert kirohanásaim vannak, pánikrohamaim. sokszor hadoklom, de csak bántás kapokk. Soha semmi sem jó senkinek a környezetemben. Ha valaki tud egy gyárat vagy más munkahelyet könyörgöm segítsen. Tudom sok mindenkinek szar, de a szívem mélyén még élnék, ha egy évet csupán. Elfáradtam és tele vagyok keserűséggel. Volt egy csillagszülött barátnőm, de ő is ledobott magától. Kérlek ne haragudjatok rám , amiért itt írok. talám utóljára írtam. Bocsáásatok meg/ És minden indigótól és fénymunkástól bocsánatot kérek én Emanuela.17 évig a mennyben élt em félig tudatban és jártas vagyok misztikus dolgokban. Ha vana vki aki vállalja átadom az erőm, ha senki nem tud segíteni. Elköltöznék itthonról és ha vki tud segíteni esküszöm gyógyítással meghálálom. És ha munkát szerezni gyárban akár. Nem vagyok finnyás! Bírnám! Jelneleg alegnagyobb az erőm ezen a byolgón, és ezért kérek bocsánatot, hogy nem tudok segíteni már sokaknak! Szemétnek érzem magam! Aki tud és gondolja csörögjön rám a 06209517450-es számon, ez a mobilszámom. Nem akarok jézus reikarnációjaként itt kínlodni. nem egoságból modnom ki vagyok, csak nagy teher ez nekem. Ne haragudjatok! MSNCÍMEM: skychild18@windowslive.com aki tud az könyörgöm írjon MSn-en! kérlek titeket testvéreim segítsetek! Szeretlek titeket ezt tudjátok! Emailcímem: skychild18@citromail.hu Mihály arkangyalról bárki tud bármit szóljon könyörgöm! Itt van magyarországon és ő a párom fent és itt lent. 22 éves és Gábor a neve ennyit tudok. állítolag vmilyen rendészetis beosztott munkában dolgozik. Rendőr, biztonságis vagy ilyesmi. Még nem tudja magáról ki ő nagyon. Könyörgöm valaki!

http://termeszethangjai.hu/

(Természet hangjai, 2009.04.15 12:38)

A természet hangjai.